MASOPUST A DĚTSKÝ KARNEVAL 2014

26.03.2014 15:35

 

Víkend 8. - 9.3. se nesl ve znamení dvou akcí, které pomyslně uzavřely tzv. Ostrovský trojboj. V sobotu to byl Masopust. Letos o týden později, ale přesto povedený. Na startu v kině se nás sešlo patnáct. Bohužel jsme sebou neměli žádného muzikanta, takže o zvukovou kulisu se musel postarat Ostrovský rozhlas. Počasí bylo velmi pěkné a slunečné, takže někteří přirovnávali náš průvod spíše k dožínkovému veselí. 

Na oběd jsem se stavili v hospodě U Němců, kde jsme také kolem šestnácté hodiny skončili.

Na fotografie se můžete podívat na galerii Pavla Kuchaře. 

Jelikož jsme cháska odolná a ledacos vydržíme, tak jsme hned druhý den, to jest v neděli, uspořádali dětský karneval. Začátek byl ve tři hodiny odpoledne v Ostrovské sokolovně. O program se perfektně starala naše bývalá členka Petra Škvařilová a její tři malé pomocnice. Připravily spoustu soutěží a vstupů ve stylu tří prasátek, která s dětmi pomyslně prošla všemi čtyřmi ročními obdobími. Děti i rodiče přišli v abnormálně hojném počtu, což nás příjemně překvapilo a potěšilo. 

Na masky se můžete podívat opět na fotkách Pavla Kuchaře.

Závěrem bych rád poděkoval všem, kteří se zúčastnili organizace obou akcí, i těm, kteří na ně přispěli jak materiálně, tak finančně!